Preguntes Freqüents

Pot portar diners?

No ho necessitarà. No hi ha res a la venda durant la setmana. A més així s’eviten possibles pèrdues.

Podrà el meu fill / a estar amb el seu amic / a de l'ànima?

Cada nen / a pot triar un / a amic / a amb qui vol estar. Han de ser de el mateix sexe i de la mateixa edat (només un any de diferència). Els amics han de triar-se mútuament, si no és així no podem assegurar que estiguin junts. Si hi ha un grup gran d’amics gran, han d’agrupar de dos en dos. Reservat el dret de fer els grups de la millor manera per al benefici de l’campament en general. El dia d’arribada no hi haurà canvis en els grups.

A quina hora cal venir a portar el nostre fill / a al campament?

Quan estiguis inscrit i aprovat, se t´enviarà la informació al respecte.

Què feu a L'Arcada?

Activitats típiques de campament: piscina, tir amb arc, jocs, excursions, gimcanes, dinàmiques, molts amics, i molt més. Tenim una estona cada dia per parlar de temes que els interessen als nois / es des d’un punt de vista cristià.

Puc trucar per saber com està el meu fill / a?

És millor que no, per no entorpir el ritme de campament. Si cal, nosaltres ens posaríem en contacte amb tu. Si vols saber com està el teu fill / a o comunicar alguna cosa important o urgent, pots trucar a l’oficina o enviar un correu electrònic a larcadainfo@gmail.com i se t’informarà.

Podem venir a veure´l enmig de setmana?

No està permès, ja que interfereix molt en el ritme de campament. Si vols saber com està el teu fill / a o comunicar alguna cosa important o urgent, pots trucar a l’oficina o enviar un correu electrònic a larcadainfo@gmail.com i se t’informarà.