Flag Football Camp

Vine a jugar al FUTBOL FLAG !!

El Futbol Flag és una modalitat de futbol americà que es juga sense proteccions i sense placatges. En comptes de placar, el jugador ha de arrencar un petit banderí o bandera a manera de cinturó que porta el rival. Evita lesions ja que no hi ha pràcticament contacte.

 

Jugaràs amb i contra jugadors americans de la teva edat

Entrenadors americans amb experiència en Instituts i Universitats

Practicaràs el teu anglès mentre practiques el teu esport. El campament és en anglès (hi haurà gent bilingüe per a ajudar)

Compartiràs la teva cultura amb Nord-americans

Sessions esportives al matí i a la nit, i activitats divertides de l’campament a la tarda

Coach Scott Metcalf

L’entrenador Scott Metcalf ha estat involucrat en el futbol americà durant la major part de la seva vida, ja sigui com a jugador o com a entrenador.

Ha sigut entrenador de futbol americà durant 35 anys en els nivells d’escola secundària, universitat i semiprofessional en els EE. UU.

Va ser entrenador en cap de la Universitat Evangel a Springfield, Illinois, on va entrenar durant més de 10 anys i va desenvolupar a molts bons jugadors que van ser nomenats per equips de “All Conference” i també jugadors que van passar a la professió d’entrenador de futbol americà.

També va ser entrenador en cap dels Springfield Guns durant dos anys a nivell semiprofessional, un nivell just per sota de la NFL.

Ha estat a Barcelona tres vegades des de 2017 per ajudar a portar a terme el clínic de futbol americà de la FCFA i L’Arcada per ajudar a millorar les habilitats dels jugadors espanyols i promoure l’esport del futbol americà al país.

També ha acceptat el càrrec d’Assessor Sènior dels Badalona Dracs per ajudar en el seu desenvolupament.

A l’entrenador Metcalf li encanta venir a Espanya per ajudar de moltes maneres diferents a promoure el futbol americà i està desitjant desenvolupar el programa de futbol flag a L’Arcada.

Per

Nois i Noies

Dates

27 JUNY A
3 JULIOL 2021

Edat

De 10 fins
a 16 anys

Preu

305€