English Camp

What’s up?

Estàs interessat en aprendre anglès com a segon idioma? Tan si pots seguir una conversa com si només saps dir "Hello", n'aprendràs molt més a aquest English Camp. Uneix-te a nosaltres durant una setmana de jocs, aventura i noves amistats, mentre aprens una nova llengua.

See you there!

Potser estàs aprenent anglès a l'escola. O potser no n'has parlat mai a la teva vida. No et preocupis! Et posarem al grup del teu nivell amb companys que més o menys tots tingueu els mateixos coneixements.

Els monitors són voluntaris de països de parla anglesa de tot el món. Estàn aquí per ajudar-te a aprendre l'idioma, per ajudar-te a practicar allò que has après i a gaudir d'una setmana junts.

Si penses que aquestes classes seràn com l'anglès que tens a l'escola, estàs equivocat, no et passaràs gaire temps sentat a una cadira. Cada dia, tu, els teus companys i els teus monitors passareu molt de temps jugant en tot tipus d'activitats, fent teatre i molt més. No hi ha millor manera d'aprendre una llengua que divertir-se mentre ho fas.

Informació:

Nois i Noies

Dates: 28 JUN - 4 JUL

Edats: De 11 a 16

Preu fins el 31 de Març: 290.00 €

Preu a partir del 1 d’Abril: 305.00 €