Cheerleading Camp

T'agradaria descobrir el món de les cheerleaders americanes?

Conviuràs amb cheerleaders americanes de la teva edat que han participat en competicions a nivell nacional

Entrenadors americans amb experiència en Instituts i Universitats

Practicaràs el teu anglès mentre practiques el teu esport. El campament és en anglès (hi haurà gent bilingüe per a ajudar)

Compartiràs la teva cultura amb Nord-americans

Sessions esportives al matí i a la nit, i activitats divertides de l’campament a la tarda

Coach Maggie Koehn

Nascuda a Tyler, Texas, Maggie Koehn es va graduar de la Universitat de Baylor, on va ser la capitana de l’equip de cheerleading durant quatre anys. Té un Màster en Ciències (Arkansas Tech University) i actualment està cursant el seu Doctorat en Educació a Abilene Christian University. Va créixer ballant a Dance-N-Drill i fent cheerleading durant 12 anys, alguns d’ells en mode competitiu en el High School Spirit of Tyler.

Maggie va ser l’entrenadora principal de Cheerleading durant 4 anys a la Universitat Tecnològica d’Arkansas i després va continuar entrenant a la seva ciutat natal a la Universitat de Texas.

Porta 5 anys d’entrenadora d’UT Tyler Head Spirit Squad a on continua a dia d’avui. El Spirit Squad està format per l’equip de ball, mascota, acrobàcies i animadores.

També va ser animadora professional durant 3 anys als Houston Rockets (NBA) i 1 any als Indianapolis Colts (NFL). Ha impartit i continua impartint classes de cheerleading a l’escola secundària, All Star Cheer, ball, tumbling i fitness durant més de 15 anys combinats.

Aquest serà el nostre primer campament de cheerleaders a L’Arcada!

Per

Noies

Dates

11  a 17
JULIOL 2021

Edat

De 12 fins
a 18 anys

Preu

305€