Campament d´Aventura

Vine a L’Arcada per viure una setmana d’aventura inoblidable a l’aire lliure, passant un meravellós temps amb els amics.

 

Participaràs en un campament únic, amb un tema central, amb divertits jocs i activitats que no trobaràs en un altre lloc. Faràs excursions, escalada amb cordes, tobogan aquàtic, per només algunes de les activitats. Passaràs vuit dies fabulosos amb extraordinaris companys i monitors.

Algunes de les coses que pots esperar d’un Campament d’Aventura:

TEMA D’AVENTURA

Durant vuit dies seràs transportat a algun lloc dels temps antics o potser de el futur. Cada dia tindràs uns jocs especialment relacionats amb el tema central de la setmana. Cada nit podràs veure la història del dia transcorregut desplegada totalment davant teu. Serà com veure una pel·lícula, però que en aquesta ocasió tu i els teus companys sou els protagonistes.

EXTERIORS

Ho tenim tot preparat: Archery Tag, senders d’excursionisme, escalada, tir amb arc, rocòdrom, tobogan aquàtic, vetllades, música en viu, etc.

GENT

Troba nous amics. Renova amistats antigues. Aprèn coses noves sobre la vida. Volem que et diverteixis al màxim i estem segurs, no només nosaltres, sinó els campistes d’anys anteriors que ho vas a aconseguir.

Per

Nois i Noies

Preu

380€

AVENTURA 1
13 a 21 AGOST 2021

De 15 fins
a 17 anys

AVENTURA 2
27 AGOST a 4 SETEMBRE 2021

De 12 fins
a 14 anys

 

Escalada

Archery Tag

Rocòdrom

Escalada

Jocs

Aventures

Aigua

Jocs