American Volleyball Camp

Pots jugar amb i contra jugadors americans de la teva edat

Podràs ser entrenat per entrenadors americans amb experiència en instituts i universitats

Podràs practicar el teu anglès i el teu esport alhora. Tot el campament es en anglès (hi haurà gent bilingüe per ajudar)

Podràs compartir la teva cultura amb Nord-americans

Cada campament tindrà sessions esportives al matí i nit, i activitats divertides a la tarda

Coaches i Co-directors

L’entrenadora Amber Haver, graduada en la Universitat Estatal de Kent, Ohio, ha sigut entrenadora de voleibol a molts nivells durant més de 20 anys.

Moltes de les seves jugadores han obtingut beques completes de voleibol per universitats dels Estats Units.

Actualment, és la primera entrenadora de la Universitat Internacional de Columbia a Carolina de Sud, on, el 2018,va començar el programa de voleibol.

En el segon any de programa, el seu equip de voleibol CiU es va fer un nom important en l’escena del voleibol NAIA quan el seu equip va guanyar molts premis individuals i d’equip.

El seu primer any a L’Arcada va ser en el 2019 i planeja tornar durant molts anys més.

 

L’entrenador Mark Foster va estudiar a la Universitat de Clearwater a Florida siguent titular durant 4 anys en l’equip de voleibol masculí.

Va jugar professionalment durant 7 anys al FVBT Beach Tour amb múltiples qualificacions d’AVP i classificat com un dels 3 millors equips del sud-est dels Estats Units.

Mark ha sigut entrenador en escoles secundàries des de 1999 i també entrenador d’equips que representen als EstatsUnits en competicions internacionals a Austràlia.

Actualment, és el primer entrenador dels equips universitaris de voleibol platja i indoor a l’escola Indian Rocks a Largo, Florida i dirigeix campaments de tecnificació de voleibol a l’estiu.

També organitza diversos tornejos de voleibol a Florida amb més de 150 equips competint.

Co-dirigeix ​​el campament de voleibol de l’Arcada des dels seus inicis en 2017.

Per

Nois i Noies

Dates

11 a 17
JULIOL 2021

Edat

De 12 fins
a 16 anys

Preu

305€