American Football Camp

Pots jugar amb i contra jugadors americans de la teva edat

Entrenadors americans amb experiència en instituts i universitats

Podràs practicar el teu anglès mentre practiques el teu esport, perquè tot el campament estarà en anglès (hi haurà gent bilingüe per ajudar)

Compartir la teva cultura amb Nord-americans

Sessións esportives al matí i nit, i activitats divertides de campament a la tarda

Coach Andre

L’entrenador Dobson va estudiar a Evangel University a Springfield, Missouri, on va ser un dels millors jugadors durant els quatre anys, corrent com running back per a l’equip de football Evangel Crusader.

Després de la universitat va ensenyar i entrenar en escoles públiques durant tres anys abans que se li demanés que tornés a la Universitat Evangel per ser el primer entrenador assistent que havia estat abans jugador a l’equip.

Ha ensenyat i entrenat en escoles privades durant els últims 18 anys a Washington, Califòrnia i Florida.

En conjunt, l’entrenador Dobson té 24 anys d’experiència com a entrenador de football americà i 22 anys d’experiència en l’ensenyament.

Dobson ha entrenat a 96 jugadors de totes les conferències, 9 jugadors de tot l’estat, 8 jugadors de l’any en els seus districtes, i va ser nomenat entrenador de l’any del districte 14 de l’Associació d’entrenadors atlètics de Florida en 2009, entrenador de l’any de districte 11 el 2016 i 2017 i entrenador de l’any de la Divisió Costera de SSAC en 2016.

Actualment, és el Coordinador defensiu de The King’s Academy a West Palm Beach, Florida.

Dirigeix ​​el campament de football americà de L’Arcada des dels seus inicis en 2017.

Per

Nois i Noies

Dates

11  a 17
JULIOL 2021

Edat

De 14 fins
a 18 anys

Preu

305€