Campament d’Aventura

Cada any molts campistes vénen a l'Arcada per viure una setmana d'aventura inoblidable junt amb vells amics i molts de nous.

Participaràs en un campament únic amb un tema central, amb jocs i activitats divertides que no trobaràs en cap altre lloc. Faràs excursions, ciclisme, escalada amb cordes, tobogan aquàtic, aquestes només són algunes de les activitats que fem. Passaràs vuit dies fabulosos amb companys i monitors extraordinaris.

¿VENS AMB NOSALTRES?

Alaguna de les coses que pots esperar d’un Campament d’Aventura:

TEMA D'AVENTURA

Aquest és un campament diferent dels altres. Durant vuit dies seràs transportat a un lloc del passat o potser del futur. Cada dia tindràs activitats i jocs especialment relacionats amb el tema central de la setmana. Cada nit podràs veure la història del dia acabat de passar com una pel·lícula, però que en aquest cas els protagonistes sou tu i els teus companys.

EXTERIORS

Ho tenim tot preparat: bicicletes de muntanya, excursions,escalada, tir amb arc, rocòdrom, tobogan aquàtic, focs de camp, música en viu, etc.

GENT

Fes nous amics. Renova amistats. Aprèn coses noves sobre la vida. Volem que et diverteixis molt i molt i estem segurs que serà així, però no sols nosaltres, sinó que també ho asseguren els campistes d’altres anys.


Informació:

Nois i Noies

Dates: 21 - 29 AGO

Edats: De 12 a 17 anys

Preu fins el 31 de Març: 365.00 €

Preu a partir del 1 d’Abril: 380.00 €